BC Utrecht Cangeroes Dames 3 speelt halve finale 1e divisie!

      Reacties uitgeschakeld voor BC Utrecht Cangeroes Dames 3 speelt halve finale 1e divisie!

Op zaterdag 4 juni wordt er om 13:00 uur in Utrecht gespeeld om een plek in de finale van de 1e divisie. Winst in de halve finale betekent een plek in de finale, die gespeeld wordt op maandag 6 juni om 12:00 uur in Rijswijk.

In de halve finale neemt de Utrechtse formatie, die als tweede geplaatst is, het op tegen de als derde geplaatste Orca’s uit Urk. Op Urk wonnen de Utrechtse  dames afgelopen seizoen met zes punten verschil, maar in Utrecht Lunetten lukte het de Cangeroes, de enige keer in de competitie, niet om de punten in huis te houden. De dames van Orca gingen er met zestien punten verschil met de winst vandoor.

Het gaat erom spannen! Kom dus zaterdag 4 juni om 13 uur naar Sporthal Lunetten in je beste Cangeroes outfit en schreeuw onze dames naar de finale van de 1e divisie. Tot dan!