Proeftraining G-Force

Utrecht Cangeroes is een basketballvereniging voor alle leeftijden en niveaus. Plezier staat voorop in alles wat we doen. Voordat je lid kan worden van Utrecht Cangeroes en mee kunt gaan spelen of trainen met de G-Force teams, vinden we het fijn als je komt proeftrainen. Door te proeftrainen leer jij onze club kennen en kunnen wij goed inschatten bij welk team je het best past.

Let op: G-Force basketball is uitsluitend voor basketballers met Autisme Spectrum Stoornis en/of een Verstandelijke Beperking. Je kan deelnemen vanaf de leeftijd van 6 jaar. 

Proeftrainen kan het hele jaar, maar meld je van tevoren aan, zodat wij weten wie we kunnen verwachten. Proeftrainen is de eerste twee keer gratis, daarna moet je beslissen of je lid wordt. Na afloop van de proeftrainingen vertellen we je in welk team je wordt ingedeeld. Daarna kun je definitief inschrijven als lid van de vereniging.

Let op: het kan natuurlijk zo zijn dat teams volzitten en we dus geen plek voor je hebben. In zo’n geval krijg je een plek op de wachtlijst.

Klik voor meer informatie over de Inschrijven als lid.


Aanmeldingsformulier G-Force

Aanmeldingsformulier voor het G-force team van Utrecht Cangeroes kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking of autisme. Deelname vanaf de leeftijd van 6 jaar.

    Ik begrijp dat mijn aanmelding pas definitief is als ik (of mijn kind) is ingedeeld in een team van Utrecht Cangeroes. Als er geen plaats meer is voor mij of mijn kind, kan ik er voor kiezen opgenomen te worden op de wachtlijst van Utrecht Cangeroes.
  • Vermeld hier je e-mailadres. Bij minderjarigen graag het e-mailadres vermelden van een van de ouders of verzorgenden.
  • Vermeld hier je telefoonnummer. Bij minderjarigen graag het telefoonnummer vermelden van een van de ouders of verzorgenden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.