Proeftraining jeugd

Utrecht Cangeroes is een basketballvereniging voor alle leeftijden en niveaus. Plezier staat voorop in alles wat we doen. Voordat je lid kan worden van Utrecht Cangeroes en mee kunt gaan spelen of trainen met competitie-spelende teams, vinden we het fijn als je komt proeftrainen. Door te proeftrainen leer jij onze club kennen en kunnen wij goed inschatten bij welk team je het best past.

In de periode mei en juni van elk jaar organiseren we selectie- en indelingstrainingen in plaats van proeftrainingen. Selectie- en indelingstrainingen zijn bedoeld om de indeling

Proeftrainen is de eerste twee keer gratis, daarna moet je beslissen of je lid wordt.

Na afloop van de proeftrainingen (of selectie- en indelingstrainingen) vertellen we je in welk team je wordt ingedeeld. Je kan daarna je inschrijven als lid van de vereniging.

Let op: het kan natuurlijk zo zijn dat teams volzitten en we dus geen plek voor je hebben. In zo’n geval krijg je een plek op de wachtlijst.

Klik voor meer informatie over de Inschrijven als lid.


Aanmeldingsformulier Proeftrainingen of Selectie- en indelingstrainingen

Ben je jonger dan 22 jaar? Vul onderstaand formulier in!
Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

  • Vermeld hier je e-mailadres. Bij minderjarigen graag het e-mailadres vermelden van een van de ouders of verzorgenden.
  • Vermeld hier je telefoonnummer. Bij minderjarigen graag het telefoonnummer vermelden van een van de ouders of verzorgenden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*We willen graag de geboortedatum van jou / het kind weten zodat we je / hem / haar in de juiste leeftijdscategorie kunnen indelen.