High Five voor Cangeroes

BC Utrecht Cangeroes bestaat sinds 2017 en staat voor basketballen met plezier voor iedereen in Utrecht. Topsport en breedtesport. Jeugd eredivisie, tweede divisie en regio klasse, senioren promotiedivisie, tweede divisie, regioklasse en recreanten.

Als zaalsport heeft basketbal het in Utrecht altijd zwaar gehad. Contributies liggen veel hoger dan bij buitensporten. BC Utrecht Cangeroes heeft de unieke kans gekregen om dit te doorbreken. We hebben namelijk sinds september 2016 onze eigen sporthal in beheer gekregen van de gemeente. Daarmee wordt basketball toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onder andere ook door het opzetten van Basketball’sCool, Wallabies basketbal voor de jongstens en voor de pleintjesbasketballers is er Open Court op zondagmiddag. Daarnaast hebben we ons eigen gastvrije sporthonk: Nog Eentje Dan! gecreëerd. Eigen vrijwilligers runnen ons gezellige sportcafé en dat geeft een echt verenigingsgevoel. Met Sporthal Lunetten staat er nu dus een echte basketbalhal in Utrecht.

Naast dat je met plezier bij ons kunt basketballen en je als speler ontwikkelt, kun je je ook ontwikkelen als trainer, coach, scheidsrechter, commissielid of bestuurslid. Samen zorgen we ervoor dat BC Utrecht Cangeroes draaiende blijft.

Het Utrecht Cangeroes-gevoel komt mooi tot uitdrukking in wat we de High Five noemen. Een basis die we hebben vastgelegd samen met de leden.

Die basis is: Plezier, samen, communicatie, opleiden en voor iedereen.

Klik om te vergroten