Topsport en huisvesting; help je mee?

      Reacties uitgeschakeld voor Topsport en huisvesting; help je mee?

Bij Utrecht Cangeroes ondersteunen we naast breedtesport ook topsport en sportontwikkeling. Topsport en breedtesport zijn bij ons aan elkaar verbonden. Topsportspelers geven trainingen en clinics en onze sponsoren bieden voordelen voor alle leden. De livestream is bijvoorbeeld aangeschaft omdat dat in de eredivisie verplicht is, maar wij zetten de camera´s ook aan bij de wedstrijden van alle andere teams.

Wij streven ernaar om voor onze topsportteams spelers te selecteren uit de brede omgeving van Utrecht. We leiden de spelers zelf op door middel van team- en plustrainingen. Ook kijken we hoe we deze teams kunnen aanvullen met getalenteerde spelers van buiten de regio en zelfs uit het buitenland. Denk aan spelers die in Utrecht komen studeren of die in Utrecht komen spelen vanuit de EU of daarbuiten om zo kennis te maken met de Nederlandse cultuur en die van Utrecht in het bijzonder.

Een tijdelijk th uis in Utrecht is voor deze topsporters cruciaal. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om voor een seizoen (van augustus-september t/m april) een sporter in huis te nemen of van huisvesting te voorzien. Of als je voor je werk tijdelijk naar het buitenland gaat en een kamer beschikbaar kunt stellen. Of misschien weet je een andere tijdelijke huisvesting oplossing? Connecties bij makelaars, woningbouwverenigingen of hotelketens. Voorlopig gaat het om vrouwelijke spelers.

Laat het ons weten als je hiermee kunt helpen. Alle hulp is welkom. Neem contact op met Jan of Bernd of mail voorzitter@utrechttopsport.com