Toch geen huurovereenkomst met David Lloyd

      Reacties uitgeschakeld voor Toch geen huurovereenkomst met David Lloyd

Na twaalf jaar komt er een einde aan Cangeroesbasketball in David Lloyd. We waren in gesprek over een huurovereenkomst van de hal en vlak voor kerst zag het er goed uit. Onder andere ook omdat de gemeente had toegezegd ons financieel te steunen. De ontwikkelingen rondom David Lloyd hebben in de dagen rond Nieuwjaar helaas een onverwachte en ongewenste wending gekregen. David Lloyd heeft laten weten dat zij besloten hebben om geen nieuwe huurovereenkomst met Utrecht Cangeroes aan te gaan, maar Peakz Padel toe te staan uit te breiden van 2 naar 3 hallen.

Hoe nu verder? In samenwerking met Sport Utrecht onderzoeken we welke juridische mogelijkheden er nu nog zijn voor ons. Het bestuur is en blijft namelijk van mening dat we overeenstemming hebben met David Lloyd over een vernieuwde huur van hal. Parallel onderzoeken we de mogelijkheden om op andere locaties (zoals gymzalen in de stad, maar ook locaties in Leidsche Rijn en omliggende gemeentes) zo veel mogelijk van de trainingen te kunnen herplannen. Dit is een lastige puzzel en leidt ongetwijfeld tot aanpassingen in het schema en mogelijk vermindering van het aantal trainingen op de korte termijn. Tegelijkertijd gaan we in samenwerking met de gemeente op zoek naar een structurele oplossing.

we zijn geschokt en verdrietig, maar houden wel moed.

Diverse media hebben aandacht besteed aan deze situatie. Klik hier.