Bond stelt resterende competitiewedstrijden in 2021 uit

      Reacties uitgeschakeld voor Bond stelt resterende competitiewedstrijden in 2021 uit

Naar aanleiding van de coronamaatregelen die de overheid op vrijdag 26 november 2021 heeft bekend gemaakt, heeft het bestuur van de Nederlandse Basketball Bond besloten de competitiewedstrijden in december uit te stellen. De topsportcompetities zijn uitgezonderd van deze maatregelen. Bij Cangeroes is dat dames 1. Het doel is om zo de snelle toename van het aantal coronabesmettingen en de ziekenhuisopnames af te remmen. De NBB vindt het belangrijk om daar maximaal aan bij te dragen.

Theo Slaats, voorzitter Utrecht Cangeroes: “Het bestuur blijft, in overleg met de TC en binnen de mogelijkheden die er zijn, trainingen, clinics en opleidingen verzorgen voor onze leden. Daar waar mogelijk organiseren we samen met trainers/coaches en teammanagers onderlinge oefenwedstrijden. Op deze manier kan Utrecht Cangeroes blijven basketballen.”

Voor vragen en opmerkingen kun je als altijd contact opnemen met één van de bestuursleden. Bv via secretaris@utrechtcangeroes.nl