Lockdown vanaf 15 december 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Lockdown vanaf 15 december 2020

Vorige week dacht iedereen nog voorzichtig aan een herstart van de competitie en trainingen van alle teams. Helaas hebben oplopende besmettingsaantallen roet in het eten gegooid. Op 14 december 2020 heeft het kabinet besloten tot een strikte lockdown tot en met 19 januari. Alle binnensport-activiteiten van BC Utrecht Cangeroes worden met ingang van dinsdag 15 december 2020 stopgezet. De enige uitzondering hierop is mogelijk Vrouwen Eredivisie omdat nog niet bekend is of die competitie ook wordt stilgelegd. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit bericht geüpdate.

Geen buitenactiviteiten

In de periode van de lockdown zijn er vanuit de vereniging ook geen buitenactiviteiten. Op 12 januari 2021 volgen nadere berichten over de afbouw of verlening van de maatregelen en wat deze betekenen voor BC Utrecht Cangeroes.

Het bestuur heeft alle begrip voor de genomen maatregelen, hoewel we liever met andere berichten de Kerst en Oud & Nieuw in waren gegaan. We wensen jullie allemaal toch mooie dagen en we gaan van 2021 gewoon weer een mooi jaar maken.

Voor vragen kan altijd contact worden opgenomen met een van de bestuursleden.