Dames eredivisie weer van start

      Reacties uitgeschakeld voor Dames eredivisie weer van start
Training time-out dames 1 Cangeroes

Na tien wedstrijdloze maanden stapt BC Utrecht Cangeroes dames 1 zaterdag 16 januari 2021 weer het veld op. Dit weekend is de herstart van de WBL (dames eredivisie). De speelsters en coach Ramon Kuipers hebben er enorm veel zin in:  “Maar het voelt ook dubbel. De druk op de zorg is groot en de wereld staat nog steeds stil met de lockdown en alle maatregelen.” Om te kunnen spelen is er een streng protocol: de speelsters en coaches doen zaterdag om 15 uur een sneltest. Een half uur later krijgt de bond en de tegenstander bericht. Het team blijft dan in de hal tot de game. Verder zijn er alleen juryleden, scheidsrechters, journalisten, fotografen en overige staffleden in de Sporthal Lunetten. Geen publiek, helaas. Maar onze fans kunnen dankzij de crowdfundingsactie van afgelopen najaar meekijken via de livestream. Te vinden op onze website. Dames 1 speelt op center court. Tegenstander zaterdag is Landslake Lions uit Landsmeer. Zij speelden in dit opgebroken seizoen al twee wedstrijden. Tegen Jolly Jumpers en Dozy Den Helder. Ramon Kuipers: “Met Lions hebben we direct een gerenommeerde tegenstander waar we ons graag mee gaan meten!”

Volg onze socials voor extra berichten rondom de wedstrijd en op de speciale WBL-website lees je meer over de dames eredivisie.