Corona-updates

      Reacties uitgeschakeld voor Corona-updates

Update 16-3-2020: In navolging van het gisteren (15-3) genomen besluit van de overheid om per direct alle scholen, kinderopvangcentra en horeca t/m 6 april te sluiten zal ook het stil leggen van de basketbalcompetitie (en clubbijeenkomsten als trainingen en vergaderingen) t/m 6 april worden verlengd.

Update 12-3-2020: Naar aanleiding van het crisisberaad en de persconferentie van het kabinet over het coronavirus vanmiddag heeft de NBB besloten alle competitiewedstrijden t/m 31 maart af te lasten. Het bestuur van Cangeroes heeft daarnaast besloten dat er t/m 31 maart ook geen trainingen zijn. Dit geldt voor de reguliere competitieteams, recreanten, Wallabies, Basketbalscool, skills training, schottraining en open court. Er zijn geen mogelijkheden om op eigen gelegenheid in Sporthal Lunetten of David Lloyd een balletje te gooien. We volgens als vereniging de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Die lees je hier.