Kolonisten toernooi 16 Maart: doe mee!

      Reacties uitgeschakeld voor Kolonisten toernooi 16 Maart: doe mee!

Jullie zijn uitgenodigd voor  het Kolonisten Toernooi op zaterdag 16 maart in onze eigen kantine van Sporthal Lunetten. Het toernooi is bedoeld voor liefhebbers van het spel Kolonisten van Catan. Het wordt de 16e keer dat het toernooi wordt georganiseerd. En er zijn weer mooie prijzen te winnen.

Locatie/Plaats:
Sporthal Lunet / Bar Lunet
Zwarte woud 201
3524 SG Utrecht
www.bar-lunet.nl

Datum: Zaterdag 16 maart 2019.
Leeftijdscatogorie: 20-65 jaar
Verzamelen: 10:30
Speel Tijd: 11:00 -18:00
Maximaal aantal deelnemers: 100 – 200 personen

Inschrijving Kolonisten Toernooi: 
via de website: www.kolonistentoernooi.nl via de button Direct inschrijven of via de Kolonisten Toernooi Facebook pagina.

Inschrijfgeld:
Euro 10,00 (Incl. 1 consumptie)
Keuze uit: Koffie, cappuccino, Thee of Fris + Prijzen Tafel.

Optioneel: Eten na afloop:
Na afloop is het mogelijk om te eten bij Mister Shi Wok Restaurant in Lunetten Utrecht! Kosten zijn voor eigen rekening. De menusuggesties staan op de website: www.mistershi.nl

Aanmelden Toernooi:
Aanmelden Toernooi is pas definitief na betaling van Inschrijfgeld van € 10,00. Storten op bankrekening: NL37 RABO 0397 7867 86 t.n.v T.A. Landman te Amersfoort. O.v.v. Kolonisten + Volledige naam. OVERMAKEN VOOR: 13 maart 2019.

Basis Bordspel:
Wij zijn op zoek naar mensen die hun basis bordspel beschikbaar willen stellen tijdens het Toernooi. Laat even weten of je je bordspel ter beschikking wilt stellen.

Organisatie Kolonisten Toernooi:
Als je mee wilt helpen tijdens het toernooi of met de organisatie dan horen we het graag.

Bij aflasting van het Toernooi vindt volledige restitutie plaats. Vanaf 13 maart is geen restitutie meer mogelijk! Natuurlijk is het mogelijk om voor een vervanger te zorgen. Inschrijfbedrag met de vervanger zelf regelen.

Tot Zaterdag 16 maart 2019.

Het Kolonisten Team