Trotse Wallabies winnen eerste beker!

      Reacties uitgeschakeld voor Trotse Wallabies winnen eerste beker!
Op 5 januari hebben de Wallabies Xavi (6), Pelle (6), Friso (7) en Martí (7) aan een heel geslaagd 3 tegen 3 toernooi meegedaan.
De dag voor het toernooi werden de mannen bijeen geroepen voor een gezamenlijke training voor het toernooi. Poeh, wat namen ze het serieus. Gelukkig hadden ze ook veel plezier 😉 Nu op tijd naar bed, zaterdag om 0900 de eerste pot.
Zonder enige verwachtingen (althans voor zo ver ik weet) starten we aan onze eerste pot tegen de Woodpeckers uit Houten. Snel warm lopen, tegenstander selecteren en gaan. Man wat een enthousiasme. Door goed samenspel, heldere communicatie en sterke drives wonnen we deze eerste pot in de nieuwe formatie. Wow wat een trots, 12 punten gemaakt.
De toon is gezet, de volgende wedstrijd tegen de boys van Zoebas. Lang bleef het 0 – 0, maar toen kwamen de Cangeroes los en maakten drie scores op rij 6 – 0. Kort voor tijd volgde nog de 8 – 0. Wow, waar gaat dit heen?
De derde wedstrijd was tegen de Pigeons uit Duiven. We starten zeer goed en kwamen vlot op 6 -0. Daar was die dan ons eerste zwakke fase en de Pigeons maakten daar goed gebruik van door 5 scores te maken. De jongens lieten zich niet uit het veld slaan en knokten terug. Helaas bleef het bij 10 – 12.
De laatste wedstrijd was tegen Binnenland uit Rotterdam. De sterkste tegenstander, had alle voorgaande wedstrijden ruim gewonnen.
De jongens hadden veel moeite met deze tegenstander, vooral met hun center van zeker 1,50m. Snel stonden we met 0 – 6 achter, maar opgeven ho maar. Door goede drives en een paar mooie schoten bleven we bij en verloren uiteindelijk met 14 – 16.
Daarmee eindigden we als derde en werd de eerste beker binnengesleept. Wat waren ze trots.
Wat een mooi toernooi, dat smaakt naar meer. Aldus, wellicht is hier een eerste Utrecht Cangeroes U8 geboren. Nu trainen de jongens samen op vrijdag om 17:00 en is een team in wording. Een aantal geinteresseerden trainen al mee. Maar we hebben nog plek..