Gezocht: ondersteuning ledenadministratie

      Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: ondersteuning ledenadministratie

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de Utrecht Cangeroes, maar heb je geen tijd om wekelijks extra uren op het veld door te brengen? En ben je graag in contact met andere leden van de vereniging? Kom dan onze ledenadministratie versterken!

Als ledensecretaris ben je verantwoordelijk voor het in- en uitschrijven van leden, en ben je dus het eerste en laatste contactpunt van onze vereniging. Naast het beantwoorden van emails, zorg je ervoor dat iedereen op de juiste manier geregistreerd wordt in SportLink.

Omdat je geen specifieke basketball kennis hoeft te hebben is deze rol ook prima in te vullen door ouders van jeugdleden!

Over het algemeen kost deze vrijwilligersrol niet veel tijd, maar de impact die je maakt op de vereniging is groot! Slechts twee weken per jaar is het iets drukker, namelijk rond juni en augustus, omdat het seizoen dan begint en eindigt. In deze weken werk je nauw samen met de Technische Commissie en de andere vrijwilligers van de senioren- en jeugdadministratie. Samen zorgen jullie er voor dat alles soepel verloopt. Je kunt de taken van ledensecretaris overal en in je eigen tijd uitvoeren, dus de rol is ideaal voor iedereen die graag helpt maar wel van flexibiliteit houdt!

Heb je interesse of ken je iemand die we vooral zouden moeten vragen, stuur dan een e-mail naar het bestuur via secretaris@utrechtcangeroes.nl.