Utrecht Cangeroes Nederlands kampioen 3×3 voor 35+

      Reacties uitgeschakeld voor Utrecht Cangeroes Nederlands kampioen 3×3 voor 35+

Dit seizoen was er voor het eerst een landelijke 3×3 competitie. Met een poule speciaal voor 35+. Daarin kwam ook een team uit van Utrecht Cangeroes. Bestaande uit oud-Cangeroes Dames 1 spelers: Rachel Bergens-Witkamp, Marije Kauffman, Leontine Doorn en Jantiene Kauffman (die nog steeds speelt bij Dames 3). Van buiten Cangeroes maken oud-Amazone speler Marloes Renskers en Gerda Poort-Heinen van Landslake Lions het team compleet. Er waren in totaal vier rondes. De geplande vijfde ronde van afgelopen zaterdag werd helaas geannuleerd, omdat er te weinig teams waren. De eerste drie rondes zijn zonder een wedstrijd te verliezen, gewonnen door Utrecht Cangeroes. De vierde ronde kon ons team door blessures en andere verplichtingen niet spelen, maar Utrecht Cangeroes was al niet meer in te halen door de andere teams. Afgelopen zaterdag was de huldiging: Utrecht Cangeroes is Nederlands kampioen van de 3×3 35+ competitie.