Sporthal Lunetten wordt steeds mooier

      Reacties uitgeschakeld voor Sporthal Lunetten wordt steeds mooier
Sporthal Lunetten opgeknapt
Is het jou ook opgevallen hoe mooi onze sorthal eruit ziet? De entree, gang en kantine zijn geschilderd door Wilfred Yard (van het kickboksen), Jenny, Carlo en Saskia vanuit SSL (Stichting Sporthal Lunetten). Bij binnenkomst heb je meteen een frisse indruk. De kleedkamers zijn door onze eredivisiedames onder handen genomen. Super! Edward heeft ons vanuit DiLu Sports Nederland gesponsord en gezorgd dat de 24 seconden klokken aan de muur zijn bevestigd, dat er gordijnen voor de berging zijn gehangen (minder koud en ook mooier). Ook heeft hij gezorgd voor een paar mooie deurstickers met Cangeroeslogo. Hè, hè, dat is nog eens fijn thuiskomen in je eigen hal! We hopen dat onze tegenstanders het ook kunnen waarderen 😉
Dankjewel voor alle hulp en mooie spullen.
🧡🦘🏀