Publiek met CTB welkom bij 1e thuiswedstrijd dames eredivisie

      Reacties uitgeschakeld voor Publiek met CTB welkom bij 1e thuiswedstrijd dames eredivisie

Vanavond (9 oktober 2021) speelt ons dames 1 de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie (WBL). Tegen CBV Binnenland. Tip-off is om 19:15 uur. Publiek is welkom in Sporthal Lunetten. Je moet dan wel de beschikking hebben over een coronatoegangsbewijs (CTB). Een QR-code die aantoont dat je gevaccineerd bent of hersteld bent van corona of dat je beschikt over een recente negatieve coronatest. Die QR-code kun je laten scannen via de corona-app of met een geprinte versie. Lukt het je niet om te komen kijken in de hal zelf, dan is er altijd nog de livestream.

Meer over ons corona-protocol lees je hier.

Vragen over het protocol kun je stellen aan het bestuur: secretaris@utrechtcangeroes.nl

Kijk mee via de livestream