Scoren voor infoschermen tijdens de ‘Nationale Zomer Belmaanden 2021’!

      Reacties uitgeschakeld voor Scoren voor infoschermen tijdens de ‘Nationale Zomer Belmaanden 2021’!

Op 31 augustus 2021 organiseert BC Utrecht Cangeroes een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor infoschermen in Sporthal Lunetten. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 31 augustus tussen 18:30 en 22:00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor BC Utrecht Cangeroes. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan [naam project]
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking
  • De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Nationale Zomer Belmaanden 2021’ extra geldbedragen uit aan de drie clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de infoschermen kunnen realiseren. Houd je telefoon op 31 augustus extra in de gaten!