David Lloyd en de drie V’s

      Reacties uitgeschakeld voor David Lloyd en de drie V’s

David Lloyd heeft 2 van de 3 tennisbanen omgetoverd tot een knalblauw basketballveld. Vanaf 2 november kan Utrecht Cangeroes terecht in hal 1. Heel uniek, want dit is de enige zaal in Utrecht die exclusief voor basketball is bestemd. Geen gaten voor volleybalpalen, geen voetbaldoelen en geen belijning voor badminton of korfbal! Bo Poels gooide afgelopen weekend meteen de eerste bal raak!

Basketballers van Utrecht Cangeroes (en daarvoor BC Utrecht al) maken al vele jaren gebruik van de hal van David Lloyd. Dat is ook hard nodig, want Sporthal Lunetten is simpelweg niet groot genoeg voor al onze trainingen. We weten allemaal dat de zaal van David Lloyd niet de beste zaal van Utrecht was. De 3 V’s (Vloer, Verlichting, Verwarming) konden wel een opknapbeurt gebruiken.

Dat is nu gebeurd. Er ligt nu een strakke Vloer, er is mooie LED Verlichting en een betere Verwarming! De oplossing die we nu hebben is wel tijdelijk. We gaan de komende weken met David Lloyd in overleg over een meerjarige afspraak voor de hele hal en om te kijken of we die kunnen omtoveren in een echte basketbaltempel met drie velden. Binnenkort meer hierover!