Bestuurswijziging Stichting Utrecht Cangeroes Topsport

      Reacties uitgeschakeld voor Bestuurswijziging Stichting Utrecht Cangeroes Topsport
Logo BC Utrecht Cangeroes

“Helaas heeft Edward von Burg te kennen gegeven zijn taak als voorzitter binnen de Stichting Utrecht Cangeroes Topsport komend seizoen niet te zullen voortzetten.” Zo luidt de gezamenlijke mededeling van Bernd Visser, waarnemend voorzitter Stichting Utrecht Cangeroes Topsport en Theo Slaats, voorzitter Basketball Club Utrecht Cangeroes.

Edward moet de prioriteit leggen bij zijn gezondheid en zakelijke belangen. Gelukkig wil hij wel actief blijven binnen de basketballwereld en bij Utrecht Cangeroes. Wij zijn Edward dankbaar voor het opstarten van de Stichting Utrecht Cangeroes Topsport en voor zijn enthousiasme. Het vertrek van Edward heeft geen gevolgen voor de voorbereiding van komend seizoen voor Dames Eredivisie en VU20 Eredivisie. Totdat een definitieve opvolger is gevonden, neemt Bernd Visser de taak van voorzitter waar.