Reacties uitgeschakeld voor Openingstoernooi 7 en 8 september!

Het Openingstoernooi van BC Utrecht Cangeroes beslaat twee dagen. Zaterdag 7 september is voor de jeugdteams en zondag 8 september voor de senioren.
Kijk voor speeltijden én taken op beide dagen op het speelschema. (klik voor de download).

Zaterdag 7 september
De teams met 1,5 uur speeltijd hebben in die tijd 10 minuten om warm te lopen en 4 x 18 minuten speeltijd doorlopende tijd met 5 minuten rust tussen beide helften.
De teams met 1 uur speeltijd hebben 10 minuten om warm te lopen en 4 x 10 minuten doorlopende  speeltijd en 5 à 10  minuten rust tussen het tweede en derde kwart. Er kan in de blokken waar ‘teamfoto’ staat ook vast worden warmgelopen.
Verzoek aan de teams om op tijd aanwezig te zijn en je aan de speeltijden in het schema te houden, omdat de dagindeling weinig speling geeft.

Het team dat iemand voor het tafelen moet leveren, moet ook iemand voor de bardienst leveren die de vaste barmedewerker van die dag ondersteunt.

Zondag 8 september
Op zondag spelen de senioren teams en VU20, VU22 en MU20-1. Ook hier zijn taken aan verschillende teams toebedeeld, dus kijk goed in het schema wanneer je moet fluiten of tafelen als team!
Heren 3, 4, 5 en recreanten spelen een mix toernooi in de ochtend. We willen je vragen om op tijd aanwezig te zijn (10.00 uur) op zondag, zodat we de teams kunnen samenstellen en 10:30 van start kunnen. Het is handig om een reversible of 2 kleuren shirts mee te nemen.

Vanuit dames 4, 5, 6 en recreanten blijkt er een beperkte opkomst te zijn door vakanties enzovoorts. Er zal daarom helaas geen mix toernooi zijn voor deze teams.

Voor de overige teams zijn de wedstrijden gepland. Deze duren 1,5 uur, voorafgegaan door 10 minuten warm lopen. Dit betekent dat de teams: 4 x 10 minuten ‘levende’ speeltijd hebben en 10 minuten rust tussen beide helften. In de 40 minuten speeltijd moet de wedstrijd gespeeld worden, zo nodig zal de tafel gevraagd worden de tijd door te laten lopen om uitlopen te voorkomen.

We willen alvast dames 3 en heren 1 vragen om na hun wedstrijd te helpen om de velden om te bouwen naar Center Court voor de wedstrijden van dames 1 en 2. We willen dames 2 vragen te helpen met afbouwen na hun wedstrijd.

Teamfoto
Op beide dagen is de gehele dag een fotograaf aanwezig die een teamfoto van je team kan maken voor de website. De bar is zoals altijd geopend. Naast de vaste dingen die je daar kunt krijgen zijn er ook broodjes en is er soep te krijgen.

Cursus Tafelen met een tablet
Ook zullen er weer 3 cursussen “tafelen met de tablet” gegeven worden (zie tijden hieronder). Deze zijn voor nieuwe ouders van de U10 tm U14, maar ook voor andere geïnteresseerden.

• Zaterdag 7 september – 10:00 – 10:45
  • Zaterdag 7 september – 12:45 – 13:30
  • Zondag 8 september – 10:30 – 11:15

Wil je de cursus volgen, dan graag even opgeven via secretaris@utrechtcangeroes.nl (graag naam, teamnaam en tijdslot aangeven).

Als organisatie zijn we ook beide dagen aanwezig, voor vragen op de dag zelf kun je bij ons terecht. We ontvangen veel enthousiasme voor het toernooi vanuit de verschillende teams. We kijken er dan ook naar uit om er twee sportieve dagen van te maken met elkaar!

Namens de toernooiorganisatie (Fleur, Eline, Helga, Stefan en Yvette)