Aankondiging BS3 scheidsrechters cursus

      Reacties uitgeschakeld voor Aankondiging BS3 scheidsrechters cursus

Scheidsrechters zijn onmisbaar. Denk aan de scheidsrechters die bij jouw wedstrijden klaar staan, om jullie te ondersteunen in een leuke en sportieve wedstrijd. We hebben onze eigen regio-wedstrijden, dan voldoe je met een BS2 diploma (of een oude F-diploma). Maar we hebben ook 10 hogere teams, die in landelijke competities spelen. Voor deze wedstrijden heeft de scheidsrechter een BS3 diploma nodig.

Heb jij ervaring met het fluiten van onze eigen regio-wedstrijden? Heb jij een BS2 diploma (of oude F-fluitdiploma)? En wil je meer uitdaging? Geef je op voor de aankomende BS3 cursus. De dichtstbijzijnde locatie is Nieuwegein. Deze cursus begint op 21 september en bestaat uit 4 workshops inclusief een spelregeltoets.

Ken jij iemand of ben jij iemand die de BS2 al heeft en graag voor de BS3-diploma wilt gaan, stuur dan een e-mail naar scheidsrechters@utrechtcangeroes.nl.
Graag licht Jolanda je dan verder in over de cursus en de voorwaarden.