Takenschema 1e helft seizoen 2018-2019 aangepast!

      Reacties uitgeschakeld voor Takenschema 1e helft seizoen 2018-2019 aangepast!

Beste Leden,

Het takenschema voor de 1e helft van het seizoen 2018-2019 is aangepast. Lees de meest recente versie van het takenschema van 08-11-2018 hier. De wijzigingen staan in het geel weergegeven.

Helaas hebben we onverwacht een herenteam moeten terugtrekken uit de competitie. Hierdoor moesten er meerdere thuiswedstrijden uit de wedstrijdplanning worden gehaald. Ook zijn er wedstrijden van een paar andere teams naar een andere tijd of datum verplaatst. Het is helaas onvermijdelijk dat daarbij ook een fors aantal taken wordt herverdeeld. Zoals altijd hebben we ook hierbij de extra taken zo eerlijk mogelijk over de teams verdeeld.

 

Het takenschema is nu ook te vinden onder het kopje Documenten