Sponsoring

Utrecht Cangeroes is opgericht in 2016 en komt voort uit de fusie van BC Utrecht (1968) en Cangeroes (1964). We zijn een basketballvereniging met ruim 400 leden met diepe wortels in Utrecht.

Wij bieden basketball aan voor alle leeftijden van de jongste jeugd tot senioren op alle niveaus, van breedtesport tot topsport. We spelen wedstrijden in de thuishal Sporthal Lunetten en trainen daarnaast ook in David Lloyd in Overvecht.

We zetten ons ook in voor de promotie van de hele basketballsport in Utrecht. Zo hebben we de afgelopen jaren meegeholpen met de organisatie van 3×3 basketball in Overvecht en op het Jaarbeursplein.

In seizoen 2018/2019 is ons eerste damesteam kampioen geworden in de Promotiedivisie en in september 2019 zijn we gestart met een team in de Women Basketball League (eredivisie). Ons derde damesteam speelt eerste divisie. Bij onze jeugd komen de meisjes onder 18 en 20 uit op het hoogste competitie niveau en de jongens onder 18 en 20 op het één na hoogste competitie niveau. Tijdens alle wedstrijden is de thuishal altijd goed gevuld met onze toeschouwers. En de media weten ons ook te vinden [link naar.

Het bedrijven van sport op topniveau is kostbaar. We kunnen niet zonder sponsoring. Binnen de vereniging lopen verschillende activiteiten voor sponsoring zoals:

  • Club van 500, inleg vanaf €50
  • Crowdfundingsacties
  • Lid worden van Vriendenloterij
  • Grote Club Actie
  • Events organiseren: sponsordiners, clinics enz

Wat zijn de mogelijkheden precies?

Sporthal Lunetten is elke dag, de hele dag open. Dat geeft exposure bij 1000+ personen die in onze hal komen. Denk aan onze leden en hun ouders/verzorgers, onze eigen fans, fans van de tegenstanders in de competitie spelen en de mensen die komen voor de andere sporten in onze hal.

Team sponsoring

  • Kleding met naam/logo, eventueel aangevuld met shootingshirt en lifestyle kleding.

Bord sponsoring

  • Vaste of mobiele reclameborden

Overige

  • Bedrijfsnaam op de homepage van onze website en diverse beeldschermen in de sporthal en kantine.
  • Logo op spelersauto.

U kunt ook de zaal en de kantine afhuren voor de organisatie van bedrijfsclinics of events.

Als u of uw bedrijf ons wil steunen, neem dan contact op met secretaris@utrechttopsport.com

Uw bijdrage via sponsoring maakt het mogelijk dat we in Utrecht basketball op topsportniveau kunnen spelen. Alvast dank!