Sprong naar NL Talent Team voor Utrecht Cangeroes meiden

      Reacties uitgeschakeld voor Sprong naar NL Talent Team voor Utrecht Cangeroes meiden

Merel Geelhoed en Josefien Cornelissen zijn geselecteerd voor het NL Talent Team. Respectievelijk in U15 en U20. Als Utrecht Cangeroes zijn we natuurlijk heel trots dat zij dit hebben bereikt via veel trainen en hard werken en natuurlijk omdat ze basketballtalent hebben. Merel is 100% eigen Cangeroeskweek. Ze is lid sinds haar elfde. Josefien is bij ons gekomen als speelster in dames 1 (eredivisie). Ons streven is om voor iedereen, en in deze fase vooral voor meiden en dames, een goed en fijn basketballhonk te zijn. We wensen de meiden veel basketballplezier! Het toont aan dat we op de goede weg zijn met het Talent ontwikkelprogramma binnen Utrecht. In de afgelopen jaren zijn we erin geslaagd gestaagd stappen te zetten. En ook komend seizoen gaan we hier verenigingsbreed mee door. We houden structurele fundamentaltrainingen op alle niveaus binnen de meiden- en jongenslijn. Ook kijken we breder dan basketball alleen. Denk aan atletiek en fitness. We doen uiteraard wat past binnen onze sportfaciliteiten. Die zijn nu nog beperkt. Daar werken we aan. De Stichting Utrecht Cangeroes Topsport faciliteert waar mogelijk. We zien onze jonge talenten als mogelijk nieuwe aanwinsten zijn voor ons Dames Eredivisieteam.

Wanneer jij onze verenigingsontwikkeling ook wil ondersteunen, kan dat via ‘Vrienden van Utrecht Cangeroes’. Als je een eigen bedrijf hebt of iemand weet die wil sponsoren of partner wil worden, kijk dan hier op onze website.