Crowdfunding videosysteem BC Utrecht Cangeroes

      Reacties uitgeschakeld voor Crowdfunding videosysteem BC Utrecht Cangeroes

Utrecht Cangeroes is aan het begin van seizoen 2020-2021 de actie ‘Kijk Cangeroes: altijd en overal!’ gestart. Dit is een crowdfundingscampagne om een videosysteem te bekostigen. De bedoeling is dat ALLE competitiewedstrijden van ALLE teams – van eredivisie basketball tot en met de jeugdwedstrijden – vanuit Sporthal Lunetten live uitgezonden en bekeken kunnen worden. Daarmee is de vereniging uniek in Nederland. Ook is het in verband met corona en het beperkte aantal toeschouwers dat in de hal aanwezig mag zijn handig voor uitpubliek, (groot)ouders en andere fans.

Altijd en overal wedstrijden kijken
Altijd en overal kunnen kijken naar Cangeroes basketball! Dat is de wens van de leden, trainers en fans. Omdat niemand weet hoeveel toeschouwers er in verband met corona in de sporthal kunnen kijken bij wedstrijden is de beschikking over camerasysteem dat alle wedstrijden filmt en uitzendt noodzakelijk. Rond de start van het seizoen moet het bedrag van €5.000 euro voor een videosysteem verzameld zijn. Alleen dan kunnen alle competitiewedstrijden van alle niveaus en alle leeftijden in Sporthal Lunetten live bekeken worden. BC Utrecht Cangeroes is dan de eerste basketballvereniging in Nederland die alle wedstrijden van alle niveaus in beeld brengt! En dat alles AVG-proof.

Voor de vereniging is het een fors bedrag. Alleen met de hulp van iedereen wordt deze wens werkelijkheid. Alle bijdrages zijn hard nodig en zeer welkom!

Voor iedere sympathieke donateur is er een bedankje. Bijvoorbeeld, een Cangeroes-sjaal, een t-shirt of een videoclipje van jezelf. Bovendien maakt elke donateur al bij een donatie van €25 kans op een extra prijs. Ook een persoonlijke foto met het Dames 1 eredivisieteam behoort tot de mogelijkheden!

Doneren kan via www.voorjestadsie.nl/Cangeroes.

Houd de social media-kanalen van de club in de gaten. Want delen = lief en zo bereiken we een groter publiek.