Week van de scheidsrechter (5-13 oktober)

      Reacties uitgeschakeld voor Week van de scheidsrechter (5-13 oktober)

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team… Kortom, we hebben elkaar nodig.
Maar het is goed om heel even stil te staan bij de aanwezigheid van een scheidsrechter tijdens de Week van de Scheidsrechter. Zo’n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken. Dus ook al ben je het misschien niet altijd eens met de beslissing van de scheidsrechter, laat deze week extra blijken dat je haar of zijn inzet voor de basketballsport waardeert!

Op de foto de Utrecht Cangeroes bondsscheidsrechters:
Vlnr: Edward, Malik, Rob, Stefan, Jeroen, Tamar, Kim, Harry en Theo.
Niet op de foto: Luc, Gitte en Jelle.