Update! Teamindelingen seizoen 2019 – 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Update! Teamindelingen seizoen 2019 – 2020

Er heeft een update plaatsgevonden met betrekking tot de teamindelingen van het seizoen 2019-2020. Via deze link vind je het nieuwste document.

De datum die we hebben aangehouden voor de teamindelingen is 10 juli 2019. Alle aanmeldingen na deze datum worden bij binnenkomst verwerkt. Er is nog beperkt plek bij een aantal jeugdteams zoals XU8, XU10, XU12 en MU16. Nieuwe aanmeldingen worden, als er plek is in de leeftijdscategorie en in overleg met trainer / coach, toegevoegd aan de indeling.

Het is helaas nog niet gelukt om voor elke jeugdteam een trainer / coach te vinden. We doen heel hard ons best om die te vinden voordat de trainingen beginnen na de zomervakantie. Bij deze nog een dringende oproep: heb je zelf interesse om een team te trainen of te coachen (mag ook met meerderen) of ken je iemand die belangstelling heeft, meld het bij de Technische Commissie. We zorgen eventueel voor passende ondersteuning. E-mail ons: tcjeugd@utrechtcangeroes.nl

Op 19 mei heeft de ALV een nieuwe regel goedgekeurd, waarin bepaald wordt dat elk competitie-spelend team de teamverantwoordelijkheid heeft om tenminste één trainer/coach te leveren (artikel 7.8 van het HR). De teams die hieraan nog niet voldoen zullen binnenkort actief benaderd worden door TC om trainer / coaches te leveren.