Dames 1 Nederlands Kampioen Promotiedivisie!

      Reacties uitgeschakeld voor Dames 1 Nederlands Kampioen Promotiedivisie!

Onze Dames 1 wonnen dit weekend in een zinderende finale met 60-66 van Baros en kroonden zichzelf daarmee tot Landskampioen van de Promotiedivisie 2018-2019. Een prestatie waar we als BC Utrecht Cangeroes enorm trots op zijn. Trots op onze dames en trots op Utrecht Cangeroes, dat we dit met zijn allen neerzetten en dat iedereen de dames massaal heeft aangemoedigd, in de zaal en op afstand.

Onze dames zelf, zeggen er het volgende over:

Een wedstrijdverslag van een finale… Waar begin je dan? We hoeven jullie niet meer te vertellen dat we gewonnen hebben. Ook niet dat het spannend was, want dat hebben jullie allemaal kunnen zien. Misschien daarom leuk om daarom eens over jullie te schrijven, in plaats van over ons!

Dus: publiek bedankt! Bedankt dat jullie op een zondagavond helemaal naar Zwolle afreizen om ons naar de overwinning te schreeuwen. Bedankt aan de mensen die thuis vanaf hun computer erbij waren (de youtube video van de wedstrijd is al meer dan 2000 bekeken!!). Bedankt ook aan ons vaste clubje supporters die half Nederland afreisden om ons elke week te zien spelen.

Bedankt aan Edward en Dilusports dat we altijd in de mooiste kleding mogen rondlopen. Bedankt dat we onze trots voor Utrecht Cangeroes mogen uitdragen met onze tassen, tenues en warmloopkleding. Bedankt dat, wanneer we een week van te voren een gekke aanvraag doen voor finale shirts, ze er een week later ook daadwerkelijk liggen!

Bedankt Edward, dat jij ook dit jaar weer onze scheidsrechter wilde zijn! Dat jij heel Nederland wil afreizen, zodat wij promotiedivisie kunnen spelen.

Bedankt Utrecht Cangeroes! Het hebben van een promo team vraagt meer van een club dan sommige andere teams. Bedankt dat wij  toch altijd zo goed mogelijk ondersteund worden in alles wat wij nodig hebben! Bedankt voor het trots voor de club dat wij allen delen!

Bedankt Matthijs, dat jij dit jaar onze fotoshoot wilde doen! Je hebt ons in onze meest stoere en blije poses goed weten vast te leggen. Je hebt voor ons weer een mooie herinnering gemaakt! En dank aan de Vrije Wolf gevangenis, die het mogelijk maakte om op een super vette locatie onze jaarlijkse teamfoto te maken!

Bedankt Arjen, die tevens prachtige foto’s van ons wist te schieten! De meest spectaculaire acties wist jij vlijmscherp te fotograferen. Die mooie herinneringen neemt niemand ons meer af.

Bedankt Rolf, onze bijna vaste kracht achter de tafel. Bedankt dat je zelfs in Zwolle deze taak op je nam en ons bekende gezicht achter de tafel was! En dat je op de achtergrond direct je connecties inzet als er voor ons team iets geregeld moet worden.

Bedankt Saskia, voor het inplannen van al onze wedstrijden, met in het bijzonder onze losse beker- en final four wedstrijden. Alle communicatie die her- en der nodig is om alles in goede banen te leiden, neem jij altijd met plezier op je!

Bedankt Cangeroes van de Week! Wat hebben wij genoten van jullie aanmoediging en wat is het leuk om te zien dat zoveel jonge meiden basketbal liefhebben en ook willen uitgroeien tot Dames 1.

Bedankt Luc! Voor je mooie artikelen in het AD over ons en je kracht om elke keer een andere speelster in het zonnetje te zetten.

Bedankt Claudia, voor het inspringen wanneer Bas je het meest nodig had 😉

En natuurlijk als allerlaatst, bedankt Bas! Met zoveel enthousiasme en toewijding sta je er elke week weer. Je hebt oog voor elke speelster en draagt ons als team naar een hoger niveau. Het kampioenschap is een bekroning op het harde werk dat je al 3 jaar levert.

Conclusie uit dit bericht: zonder jullie was onze prestatie niet mogelijk, dan wel niet zo mooi geweest als die is nu! Bedankt dat we mede dankzij jullie hulp, mogen genieten van deze prachtige overwinning en titel!