JU18-1 op weg naar een geslaagd seizoen

      Reacties uitgeschakeld voor JU18-1 op weg naar een geslaagd seizoen

De Jongens U18-1 zijn bezig met een bijzonder seizoen. Niet alleen worden er iedere week sportieve prestaties verwacht. Ook combineren de meesten hun basketball met een spannend examenjaar. Met een derde plaats in de competitie scoort het team voor de meeste wedstrijden een ruime voldoende. Om op school hetzelfde te bereiken, werkt het team sinds dit jaar samen met huiswerk- en examenbegeleider Lyceo in Utrecht.

Naast belangrijke toetsen en de examens in mei staan er ook nog een aantal cruciale wedstrijden in Lunetten op het spel. Bijvoorbeeld tegen de nog ongeslagen koploper Cady ’73 op zaterdag 9 maart (thuis, 17:00). Of de rematch van de in overtime verloren wedstrijd tegen The Jumpers op zondag 24 maart (thuis, 18:00). Hoe dan ook, met de voorbereidingen op het veld (oefenwedstrijd tegen eredivisionist Crackerjacks) en op school (met hulp van Lyceo), is de selectie goed op weg naar een geslaagd seizoen.