Teken de toestemmingsverklaring!

      Reacties uitgeschakeld voor Teken de toestemmingsverklaring!
Na een lange en hete zomer is deze week het nieuwe basketbalseizoen begonnen met de start van de reguliere trainingen! Daarom graag jullie aandacht voor een belangrijke mededeling.
 
Op 24 juli hebben jullie allemaal een e-mail ontvangen over de nieuwe privacy wetgeving (zie de complete tekst hieronder). Helaas hebben we tot nu toe slechts zo’n 90 (van de ~ 400) ingevulde toestemmingsverklaringen ontvangen. Hierbij wil ik jullie verzoeken om hier met spoed aandacht aan te besteden. 
 
Leden die geen verklaring ingeleverd hebben kunnen bijvoorbeeld niet op de teamfoto’s die binnenkort gemaakt zullen gaan worden!
 
Vul daarom nog deze week de bijgevoegde verklaring in, vink aan waar je toestemming voor geeft en onderteken de verklaring (bij jeugdleden jonger dan 16 moet ook een van de ouders tekenen). Let op – ook niet spelende leden van BCUC (coaches, bestuursleden etc) dienen een verklaring in te vullen. 
 
Ingevulde verklaringen graag per e-mail retourneren aan secretaris@cangeroes.nl. Indien mogelijk graag de verklaring als PDF sturen met de filenaam:achternaam_voornaam.pdf (maar weet je niet hoe dit moet, dan doen wij dat wel, het is alleen veel werk om dit voor 400 files te moeten doen).

>>> Download de Privacyverklaring (Word) <<<

 
Namens het bestuur van BC Utrecht Cangeroes,
Secretaris BC Utrecht Cangeroes