Senioren

Competitieteams
Westrijdspelende Utrecht Cangeroes trainen één of twee keer in de week.  Meestal in Sporthal Lunetten, maar in sommige gevallen ook nog ergens anders in Utrecht. Om een keer bij ons te komen kijken, kun je een proeftraining aanvragen via het
proeftraining formulier.

Recreanten
Senioren die graag alleen willen trainen, maar geen wedstrijden willen/kunnen spelen kunnen ook terecht bij BC Utrecht Cangeroes. Wij bieden op meerdere avonden recreantenteams aan die één keer in de week trainen in Sporthal Lunetten zonder deel te nemen aan een competitie.
Om een keer bij ons te komen kijken, kun je een proeftraining aanvragen via het proeftraining formulier.

Trainingsschema 2022-2023 competitieteams

Klik voor: het trainingsschema van alle teams voor het seizoen 2022-2023.

Contributiebedragen seizoen 2022-2023
De contributie verschilt per niveau waarop je speelt.

Contributie 2020-2021  Competitie spelend   Recreanten
Senioren Promotiedivisie* 580
Senioren landelijk (1e en 2e divisie, 1e klasse)* 380
Senioren 330 192

*Dames eredivisie gaat via de topsport stichting

Open Court
In de herfst- en wintermaanden wordt het kouder en het pleintjesbasketbal loopt dan helaas teneinde. Maar niet getreurd, want in Sporthal Lunetten gaat dit gewoon door!

Open Court staat voor vrij 5-tegen-5 spelen in Sporthal Lunetten in de sfeer van het pleintjesbasketbal. Op zondag kun je bij ons twee uur lang pick-up games spelen voor een bijdrage van €3 per persoon (met pin betalen).

• Zondag 18.00 – 20.00 uur in Sporthal Lunetten

De data waarop Open Court is worden gepubliceerd op de website en onze facebookpagina. Soms zijn er namelijk aangepaste tijden in verband met het reguliere competitieschema.