G-Force basketball bij Utrecht Cangeroes

Utrecht Cangeroes wil zoveel mogelijk Utrechters de mogelijkheid bieden om met plezier te basketballen. Naast regulier valide basketball bieden we daarom ook basketball voor sportievelingen met een verstandelijke beperking of autisme.

Het G-Force team traint één keer per week en speelt af en toe een oefenwedstrijd. Het team probeert ook mee te doen met speciale G-Force toernooien.

Trainingen staan in het teken van lekker bewegen en plezier hebben. De trainingen worden begeleid door een vast team van trainers. Op die manier creëren we een veilige omgeving om te sporten.

Wie kunnen meedoen?

G-Force basketball is ons aanbod voor basketballers met Autisme Spectrum Stoornis en/of een Verstandelijke Beperking. Je kan deelnemen vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Waar en wanneer traint het G-Force team?

Het G-Force team traint op zaterdagochtend van 9.00-9.45u in sporthal Lunetten.

De eerste keer meetrainen is altijd gratis! Na deze proeftraining, kun je doorgaan als lid van de vereniging. De jaarcontributie bedraagt dan €120.

Let op: vanaf seizoen 2023-2024 vervalt de mogelijkheid om middels een strippenkaart deel te nemen aan G-Force trainingen. Ongebruikte strippenkaarten kunnen worden gestorneerd.

Waar kan ik me aanmelden of met vragen naar toe?

Als je vragen hebt, kan je een bericht sturen naar G-force@utrechtcangeroes.nl.

Aanmelden kan via het formulier op: Proeftraining G-Force.